divendres, 3 de febrer de 2017

Pitarque (Teruel)Pitarque és una localitat situada a la província de Teruel. És un poble amb molt encant en el qual he estat estiuejant molt. És un poble molt petit però rodejat de naturalesa. La casa és al centre del poble, al costat de la petita plaça central. Es una casa molt gran, té un garatge i tres plantes. La primera planta està formada pel menjador amb xemeneia, la cuina, un bany i una habitació. Pujant las escales a la segona planta n'hi ha un altre bany i tres habitacions i a la tercera planta hi ha el mateix que a la segona. Es pot destacar la tranquil·litat d'aquest poble. Es dorm molt bé, ja que no se sent re i a més quan toca llevar-se s'escolten els ocells.

 Carrers del pobleCaminant pel poble pots trobar bars, allotjaments, adrogueries, una perruqueria i una panadería en la que has d'encarregar el pa d'un dia cap a l'altre, ja que pugen expressament d'un altre poble a portar-lo cada dia.Plaça del poble


Quan surts del poble et trobes un camí que et porta al naixement del riu Pitarque, és un camí de 4 km molt bónic, ja que mentre camines vas trobant distints tipus de paisatges, com cascades, pedres gegants, esglésies, etc...
Després de fer tot el camí arriba la recompensa... magnífic... no n'hi ha paraules per descriure el meravellós que és aquest lloc. Cascada, aigua cristal·lina... quan vaig a l'estiu fins i tot em dono un bany! Heu de saber que l'aigua està molt freda a causa del desgel.


    
Naixement del riu
 Aquest és el lloc on he estiuejat als estius i puc dir que és un lloc on no deixaria d'anar mai. Ús convido a què el conegueu.

Fins aviat Pitarque!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada