dijous, 16 de febrer del 2017

CREUER PER AL MEDITERRANI



L'estiu passat, la meva parella i jo vam decidir fer un creuer per al mediterrani.
Quins nervis… uns dies abans de la sortida vam fer les maletes, ja estàvem nerviosos, aquell dia estava molt a prop… I va arribar per fi el gran dia. Un amic ens va portar fins al port, quan vam baixar del cotxe… Oh!! Quin vaixell!!! Era molt gran i molt bonic, la meva parella i jo ens vam quedar atonits, n’hi havia moltíssima gent per pujar.
Després de fer cua per fi vam pujar al vaixell… quin vaixell… semblava que tot era nou.. Les piscines, els bars, el teatre, les discoteques… cadascuna de les sales estava ambientada totalment diferent de l'altre. Meravellós.



Ens esperaven 8 dies inoblidables. Aquesta va ser el nostre itinerari:



El primer dia sortíem de Barcelona per arribar al segon dia a Ajaccio (França), vam desembarcar i donar una volta per aquesta illa i fer algunes compres. Després vam tornar al vaixell per continuar el viatge. La segona parada era Civitavecchia (roma). En aquesta parada vam sortir però només una estona a veure com era i donar una volta. Teníem ganes de tornar al vaixell a veure els espectacles que oferien.
Tercera parada, La Spezia (Itàlia). Itàlia ens agrada molt en general, així que vam decidir veure per internet llocs on anar. Va manar a veure Pompeya, una ciutat en ruines perque la gent va morir sota la cendra provocada pel volcá.
Quarta parada, Gènova (Itàlia) i quinta parada Cannes (França) només vam donar un passeig, ja que també ens agradava molt anar al teatre del vaixell perquè feien uns espectacles meravellosos i volíem també anar a les piscines i prendre el còctels que feien.
L’última parada era Palma de Mallorca que, com que ja l’havíem vist, vam donar una volta per tot el passeig marítim, vam veure les tendes i vam prendre un bon gelat.
Aquest viatge ja es va acabar pero tenim un molt bon record, van ser les millors vacacions que hem fet junts. Tot i que fora del vaixell hi havia moltes coses per veure, dins del vaixell n’hi havia molta diversió i relaxament, tot el que volies ho tenies allà mateix. Un viatge inoblidable.

1 comentari:

  1. Bones Angélica!

    Ha estat molt bé llegir la teva explicació d'aquest viatge que vas realitzar amb la parella, i el bé que ho vau passar. Me n'alegro que fos un temps agradable.

    Penso que una bona recomanació seria un creuer per les illes gregues. Si heu gaudit tant aquest que has publicat, podríeu gaudir-ho molt també.

    El to de la teva redacció m'ha semblat molt emocionat i compaginat amb l'experiència que transmets en aquesta entrada, molt bé!

    Tot i que a mi no m'agraden els creuers, ha estat bé llegir la teva experiència. A part d'animar-te a revisar l'ortografia, per a enlluernar més el text, no tinc res més a comentar-te.

    Salut!

    Amat Junyent

    ResponElimina